Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
20 років на ринку експертних послуг! - Східний експертно-технічний центр

20 років на ринку експертних послуг!

28.12.2016

Згідно з наказом Держнаглядохоронпраці від 13 жовтня 1995 року № 153 ДП «Східний ЕТЦ» було видано Дозвіл на початок роботи № 9.ПР.96 від 12.01.96 р., що й можна вважати початком надання експертних послуг.

Підприємству було дозволено, зокрема, проводити експертизи проектної та конструкторської документації, технічної експертизи об'єктів, машин і механізмів, устаткування, нових технологій і шкідливих речовин. У тому числі й тих, що закуповуються за кордоном. Також, проводити діагностику устаткування, технічний огляд, випробування, сертифікацію устаткування, робіт та послуг.

Державне підприємство «Східний експертно-технічний центр Держпраці» має статус уповноваженої організації Державної служби України з питань праці та проводить технічне опосвідчення після монтажу та позачергове технічне опосвідчення обладнання, яке відпрацювало встановлений підприємством-виробником ресурс.

Основними замовниками Центру є підприємства нафтогазового комплексу, хімічної промисловості, енергетики, машинобудування, транспорту, агропромислового комплексу та будівництва Східного регіону України, серед яких: ТОВ «Цукорагропром», Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства, Джей Ті Інтернешнл Україна, ТОВ «Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат», КП «Жилкомсервіс», Житлобуд-2, ТОВ «Інструментальний завод», ПрАТ «Кераммаш», ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», ПАТ «Линік», ПрАТ «ММК ім. Ілліча», ПАТ «Новокраматорський машинобудівний завод», ТОВ «Окін Фесіліти УА», ПрАТ «Південспецатоменергомонтаж», ПУМА УГП «Укрхимтрансаммиак», ПАТ «Сан Інбев Україна», ПАТ «Світло шахтаря» та ін.

 

До компетенції ДП «Східний ЕТЦ» належать такі види діяльності, як:

 

  1. Експертне обстеження (технічне діагностування) об’єктів котлонагляду і підіймальних споруд, технічне опосвідчення (первинне, періодичне, позачергове), відновлення або виготовлення паспортів:
    • парових і водогрійних котлів;
    • посудин, що працюють під тиском;
    • трубопроводів пари і гарячої води;
    • вантажопідіймальних кранів;
    • інших машин, механізмів, обладнання, засобів виробництва.
  2. Технічний огляд (повний або частковий) ліфтів, ескалаторів та іншого підіймального устаткування.
  3. Експертне обстеження (технічне діагностування) об’єктів котлонагляду і підіймальних споруд, в тому числі тих, що відпрацювали встановлений термін служби, з метою визначення можливості і терміну їх подальшої безпечної експлуатації.
  4. Технічний огляд (повний або частковий) вантажопідіймальних кранів і машин:
    • кранів мостового типу, в тому числі козлових, кранів-перевантажувачів, кранбалок;
    • стрілових самохідних кранів, в тому числі автомобільних та на залізничному транспорті;
    • баштових кранів, кранів-екскаваторів;
    • ручних та електричних талів.
  5. Технічний огляд технологічних транспортних засобів, оцінка їх технічного стану і відповідності вимогам нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки, виготовлених за кордоном.
  6. Ідентифікація та розробка декларацій об’єктів підвищеної небезпеки.
  7. Навчання і перевірка знань посадових осіб і спеціалістів з питань охорони праці.

 

На замовлення та на вигідних умовах ДП «Східний ЕТЦ» виконає для Вас в оптимально короткий термін та з належною якістю наведені вище та інші експертні роботи.



Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань