Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
Голова Держпраці Роман Чернега зустрівся з представниками членських організацій ФПУ - Східний експертно-технічний центр

Голова Держпраці Роман Чернега зустрівся з представниками членських організацій ФПУ

06.04.2017

На прохання Федерації профспілок України 5 квітня 2017 року відбулася зустріч Голови Держпраці Романа Чернеги з представниками членських організацій ФПУ.

Йшлося про законодавчі бар’єри, що створює Державна регуляторна служба на шляху повноцінної реалізації Держпраці своїх повноважень, а саме про розбіжність думок щодо деяких положень проекту порядку здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю. Учасники розглянули пропозиції щодо їх усунення та визначили спільні дії. Насамперед було вирішено запланувати зустріч представників громадських рад Держпраці та ДРС.

Також предметом обговорення була підготовча робота Держпраці щодо перегляду постанови Кабінету Міністрів України № 1290 від 17.11.1997 «Про затвердження Списків виробництв, робіт, цехів, професій і посад, зайнятість працівників в яких дає право на щорічні додаткові відпустки за роботу із шкідливими і важкими умовами праці та за особливий характер праці». Представники профспілок висловили прохання до фахівців Держпраці при розгляді клопотань заінтересованих міністерств та інших центральних органів виконавчої влади щодо внесення змін до Списків звертати увагу на те, щоб ці документи були погоджені з усіма галузевими профспілками.

Наприкінці зустрічі її учасники визначили подальші кроки щодо виконання Угоди про співпрацю між ФПУ та Державною службою України з питань праці у 2017 році.



Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань