Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
26 Квітня - міжнародний день пам`яті Чорнобиля - Східний експертно-технічний центр

26 Квітня - міжнародний день пам`яті Чорнобиля

26.04.2017

26 квітня – День національної жалоби. Аварія на Чорнобильській АЕС, стала особистою трагедією для багатьох сімей не лише України. Це величезна екологічна катастрофа. Це рана, що не загоюється вже 31 рік. Це біль від втрати рідних людей. Це біль від втрати домівок. Нарешті, це біль від спустошеної, понівеченої плодючої української землі і забруднених водойм, який об’єднав мільйони людей різних країн і національностей.

Чорнобильська катастрофа продемонструвала світу не лише масштаби сучасних техногенних загроз, їх потужну руйнівну силу і жахливі наслідки, а й неймовірну силу духу, жертовність і відданість обов’язку ліквідаторів – працівників станції, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків і багатьох інших, чиї імена нам невідомі, але їх подвиг навічно вписаний в літопис історії людства.

У День пам’яті схиляємо голову перед мужністю учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Вшанування жертв цієї трагедії має знов і знов повертати нас до усвідомлення створення ефективної системи безпеки праці в кожній галузі економіки країни, адже, як встановлено Основним законом України, життя і здоров’я людини – найвища соціальна цінність!

 



Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань