Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
Привітання Голови Держпраці Романа Чернеги з Днем охорони праці в Україні - Східний експертно-технічний центр

Привітання Голови Держпраці Романа Чернеги з Днем охорони праці в Україні

28.04.2017


Шановні колеги!

Вітаю вас з Днем охорони праці! Ця дата присвячена проблемам збереження здоров’я і життя працівників, вона щороку звертає увагу суспільства на важливість створення ефективної національної системи охорони праці, аби мінімізувати небезпеки, що можуть призвести до нещасних випадків і професійних захворювань.

Це свято із сумним відтінком, бо нагадує нам про мільйони загиблих на виробництві і є днем вшанування їх пам’яті.

Девіз Дня охорони праці в Україні 2017 року «Удосконалення збору та використання даних про безпеку і гігієну праці» є дороговказом до повноцінної реалізації профілактичних програм, вдосконалення системи реєстрації і повідомлення про нещасні випадки і професійні захворювання. І в цьому форматі Державна служба України з питань праці спрямувала свої зусилля на збір достовірних даних, їх систематизацію і аналіз, що дасть змогу визначати тенденції у забезпеченні умов праці, комплексно вирішувати проблеми управління охороною праці. Впевнений, що наш колектив здатен забезпечити високий рівень виконання поставлених завдань.

Бажаю, щоб найвищою оцінкою результатів вашої діяльності була вдячність людей! Ваша державницька позиція, непримиренність до нехтування правилами охорони праці, недбалого ставлення до створення належних умов праці на робочих місцях – це вагомий внесок у добробут нації!

 



Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань