Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
ПОВІДОМЛЕННЯ для ЗАМОВНИКІВ ДП „Східний експортно-технічний центр Держпраці”. - Східний експертно-технічний центр

ПОВІДОМЛЕННЯ для ЗАМОВНИКІВ ДП „Східний експортно-технічний центр Держпраці”.

16.09.2021
Наступним повідомляємо, що Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській області від 14.09.2021 № 00867 „Про припинення (реорганізацію) юридичної особи – ДП „Східний експортно-технічний центр Держпраці”  визначено алгоритм дій, пов’язаних з реорганізацією ДП „Східний ЄТЦ”.
  Відповідно до статей 104-108 Цивільного кодексу України на підставі договору купівлі-продажу об’єкта малої приватизації, укладеного між РВ ФДМУ по Харківській області та Товариством з обмеженою відповідальністю „МОБІЛЬ БУД”, враховуючи лист ТОВ „МОБІЛЬ БУД припиняється юридична особа  ДП „Східний експортно-технічний центр Держпраці” шляхом його перетворення у  господарську організацію приватного права – товариство з обмеженою відповідальністю.
Так, реорганізація юридичної особи - це припинення юридичної особи з подальшим правонаступництвом (переходом прав і обов'язків від однієї юридичної особи до іншої).

Перетворення — процедура при якій змінюється організаційно-правова форма підприємства. При перетворенні підприємство припиняється шляхом заснування нової юридичної особи. Правонаступником ліквідованого  підприємства є нове підприємство. Ідентифікаційний код юридичної особи в разі перетворення не змінюється.

Наразі  комісією з припинення (реорганізації) ДП „Східний експортно-технічний центр Держпраці” здійснюється низка  організаційних заходів, щоб забезпечити проведення перетворення.

Водночас, основне - перетворення юридичної особи не припиняє її зобов’язань. Тому підприємство здійснює господарську діяльність, визначену  статутом та виконує умови договірних зобов’язань в повному обсязі.
Разом з цим при припиненні підприємства та створенні  нової юридичної особи усі активи та зобов’язання у повному обсязі перейдуть  до товариства – правонаступника.
 Таким чином зобов’язання підприємства перед кредитором будуть передані згідно з передавальним актом підприємству-правонаступнику   та будуть виконуватись останнім згідно умов передбачених в правочині, що був укладений між таким кредитором та підприємством.
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.
 
 
 
 
 Голова комісії з припинення (реорганізації)
 ДП „Східний ЕТЦ”                                                  Степанов Олексій Анатолійович


Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань