Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
ВАЖЛИВО!!! - Східний експертно-технічний центр

ВАЖЛИВО!!!

07.11.2022
Повідомляємо, що з 04 листопада 2022 року в результаті реорганізації  (перетворення) змінено назву Державного підприємства «Східний експертно-технічний центр Держпраці», ідентифікаційний код  21224850  на Товариство з обмеженою відповідальністю «Східний експертно-технічний центр Держпраці» зі збереженням ідентифікаційного коду  21224850.
Юридична   адреса: вул. Чернишевська,72, м Харків, 61002
 
Товариство є правонаступником всіх майнових прав  та  обов’язків Державного підприємства «Східний експертно-технічний центр Держпраці». 
Керівник – Подопригора Дмитро Васильович.
 
Разом з цим слід зазначити, що Товариство  має право продовжувати провадження певних дій щодо здійснення господарської діяльності та видів господарської діяльності   на підставі виданих раніше  документів дозвільного характеру з урахуванням наступного.
Пунктом 4 статті 4 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань» зазначено, що у разі перетворення юридичних осіб здійснюється державна реєстрація припинення юридичної особи, що припиняється у результаті перетворення, та державна реєстрація новоутвореної юридичної особи. Перетворення вважається завершеним з дати державної реєстрації новоутвореної юридичної особи. Перетворення — це спосіб реорганізації, який передбачає зміну форми власності або організаційно-правової форми юридичної особи без припинення господарської діяльності підприємства.
Пункт 6 Положення про Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 січня 1996 р. N 118, зазначає, що у разі перетворення юридичної особи, крім центральних органів виконавчої влади, за правонаступником зберігається її ідентифікаційний код.
Відповідно до внесених змін до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» (в редакції Закону №835-VIII від 26.11.2015), зокрема, до пункту 8 статті 4-1, зміна найменування та місцезнаходження юридичної особи або прізвища, імені, по батькові фізичної особи — підприємця не є підставами для переоформлення документів дозвільного характеру.


Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань