Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
Директор ДП «Східний ЕТЦ» Ігор Падалко прийняв участь у роботі колегії Головного управління Держпраці у Харківській області - Східний експертно-технічний центр

Директор ДП «Східний ЕТЦ» Ігор Падалко прийняв участь у роботі колегії Головного управління Держпраці у Харківській області

13.12.2017

12 грудня 2017 року відбулася виїзна колегія Головного управління Держпраці у Харківській області.

У засіданні колегії взяли участь перший заступник начальника Костянтин Денисенко, заступник начальника Петренко Олена, заступник директора департаменту соціального захисту населення Харківської облдержадміністрації Тетяна Печура, заступник начальника Головного управління ДФС у Харківській області Артур Праскурін, заступник голови об’єднання профспілок Харківської області Сергій Волков, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Харківській області Сергій Лайков, директор ДП «Східний ЕТЦ» Ігор Падалко.

Члени колегії заслухали результати інспекційних відвідувань щодо своєчасної виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та виявлення незадекларованої праці.

Також розглянуто питання взаємодії Головного управління Держпраці з соціальними партнерами та органами місцевого самоврядування щодо державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю. Підведено підсумки контролю стану промислової безпеки та охорони праці на підприємствах області, здійснення ринкового нагляду, виконання державними службовцями вимог антикорупційного законодавства.

Оскільки засідання колегії відбувалося на території ПрАТ «Філіп Морріс Україна», її учасники мали змогу ознайомитись з діяльністю провідного підприємства, яке презентував керівник відділу охорони праці, навколишнього середовища та безпеки Сергій Руссо. Усіх вразив високий рівень культури виробництва, чистота і порядок на робочих місцях.

 

 


Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань