Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/ses-inc.php on line 67

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client15/web27/web/inc/header-inc.php on line 40
Вітання з нагоди Дня охорони праці - Східний експертно-технічний центр

Вітання з нагоди Дня охорони праці

28.04.2017

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого професійного свята –
Дня охорони праці!

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, гідної, безпечної праці, благополуччя і добробуту, витримки та оптимізму, миру, злагоди Вам і Вашим родинам!

Найвищі цінності – це життя і здоров’я людини. І їх захист потребує чималих зусиль, адже інколи людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями, особливо, при виконанні службових обов’язків.

Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати, що підвищення рівня культури охорони праці в суспільстві – це запорука збереження здоров’я та життя працівників.

Упродовж майже всього періоду незалежності України рівень виробничого травматизму мав стійку тенденцію до зниження, але останнім часом почався зворотній процес і кількість травмованих та загиблих на виробництві досягла росту.

Тому проблема збереження здоров’я і життя працездатних громадян має особливе значення, а тематика Дня охорони праці у наш час стає як ніколи актуальною.

Нагадаємо, що 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці.

Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві.

В Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року щорічно.

Колектив Східного експертно-технічного центру



Читати інші публікації...

Дивіться
Види послуг

Звертайтесь з питань